Saturday, 20 August 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

BLOG PILIHAN SAYA IALAH



Kenapa saya memilih blog mereka :
sebab dia peserta pertama segmen BA ni. :)

orang last masuk segmen ni.

Aku suka ANGRY BIRD
Manchester United

komen berkembar kat segmen ni =P
tidak kusut kepala
kenapa aku pilih ni ek?
follower aku

Dua lagi o_O penat


O really???




          http://fyqabellika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
sebab dia terpilih dengan tidak sengaja

Huhu,,,boring gile sebab diorang terpilih
baru je berblogging, tak kenal lagi blog2 orang nih :P
setakat ni takde lagi orang pilih aku... so sad :B


8 comments:

nurul harnani said...

knapa plih nanie ek? huhu

HamdanSyakirin said...

entah la... :P

Iffah Afeefah said...

erk yeke sebab join first?

tak sdr lak

ps: Lau ley tukar komen box jd popup..sng org dtg komen tau

Fad said...

eh2..apa maksud komen berkembar tu?haha..thanks..nanti akan dipromote

el-janna said...

huhuk mmg best blog mereka tu^^

AlzURa said...

ahaha..BLOG PILIHAN AKU NIE..

http://ixoora.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

nur aqilah said...

hahha..time kasih penyuka angry bird

Run Away said...

salam kenal dari BA...dan selamat hari raya...;d